Winterconcert 2018

Na een seizoen hard werken was het winterconcert eindelijk daar. Een paar stukken werden nog even snel doorgenomen, de haren werden gedaan, een likje make-up en toen waren de meiden van Medusa er klaar voor. De spits werd afgebeten met de Ceremony of Carrols. Het half uur durende stuk was een groot succes dat samen werd opgevoerd met een harpist. De rest van de avond was gevuld met vrolijke (en minder vrolijke) kerst liedjes. En nadat de laatste noot van onze toegift (we wish you a merry christmas) werd gezongen was het dan echt voorbij. Gek gevoel is dat altijd, een half jaar werk je naar het concert toe en dan is het ineens voorbij.

Maar wees niet getreurd! Over 2 weken begint het zomerseizoen alweer. Dan begint tevens ons lustrumjaar (Medusa bestaat dan 35 jaar) en nemen we deel aan UUnited Muziekfestival op 28 Maart. Het wordt dus een tof seizoen met veel uitdagingen, daarnaast zal er weer een repetitieweekend plaats vinden en zullen er verschillende activiteiten plaats vinden. Voor nu wensen we iedereen een prettig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar, gevuld met veel muziek en gezelligheid!

Wilt U early bird tickets kopen voor UUnited Muziekfestival, mail dan PRcommissaris.medusa@gmail.com en ontvang onze unieke kortingscode!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.