Blog, Nieuws

Vooruitblik zomerseizoen 2017

Het huidige seizoen is al weer een paar maanden onderweg, dus is het hoog tijd voor een statusupdate. In de afgelopen periode hebben we uiteraard hard gewerkt aan het repertoire voor ons zomerconcert. Ook kunnen we terugblikken op een paar grensverleggende repetities met onze invaldirigente, en verder hebben we een aantal nieuwe leden mogen verwelkomen.

Voor de komende maanden staan er weer een aantal leuke activiteiten in de planning.

6 en 7 mei – Repetitieweekend

Eén keer per seizoen trekt Medusa er een weekend op uit om op een leuke locatie aan het repertoire te werken. Omdat de koorleden twee dagen lang intensief met elkaar optrekken, leert iedereen elkaar beter kennen. Een repetitieweekend is daardoor niet alleen productief, maar vooral ook heel gezellig en goed voor het groepsgevoel.

20 mei – KOSMU 50-jarig lustrum, Parnassos Cultuurcentrum

Het Koördinerend Orgaan Studenten Muziekgezelschappen Utrecht (KOSMU) bestaat 50 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum wordt er in Parnassos een Lustrumviering georganiseerd waaraan alle Utrechtse studentenmuziekgezelschappen, waaronder Medusa, een muzikale bijdrage leveren.

5 juni – Culturele Zondag, Parnassos Cultuurcentrum

Op deze Tweede Pinksterdag verandert Utrecht in één groot muziekpodium. Op verschillende locaties in de stad wordt door een groot aantal muzikanten, bands en andere gezelschappen een divers muziekaanbod opgevoerd. Medusa zal op deze dag een optreden verzorgen in de bar van Parnassos.

16 juni – Zomerconcert in de Dominicuskerk, Utrecht

Elk seizoen wordt afgesloten met een concert waarin we laten horen wat we in huis hebben. Deze zomer zullen we optreden in de sfeervolle Dominicuskerk in Oog in Al.


Lijkt het je leuk om hier aan mee te doen? Medusa heeft nog steeds plek voor nieuwe leden. Kom gerust langs op een van onze repetities of stuur een mailtje naar secretaris.medusa@gmail.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.