Blog, Concert, Nieuws

Winterconcert 2016-2017 ‘Evening songs’ Succes!

We schrijven alweer in een nieuw jaar, maar het zeer geslaagde Winter-, of door de liedjes en sfeer toch echt wel Kerstconcert vond nog in het oude plaats. Nu moet je natuurlijk niet in het oude blijven hangen, maar we kunnen het niet laten ook in het nieuwe jaar, op de mooie vernieuwde site, nog even terug te blikken op die mooie 23ste decemberavond. Zo kunnen we nog wel even door!

2016_12_23_medusa_winterconcert_bartholomeusgasthuis
Fotocollage door muze Selene Broers met foto’s van Marco de Klerk

Na een fijne jaarwisseling hummen we nog wat tevreden na met Edelweiss, wat noten Vivaldi of het Ave Maria. Nog één weekje ontspannen en de stem de welverdiende rust geven en dan weer vol erin voor het zomerconcert!

Dank aan onze dirigente Iris van ’t Veer voor al het trekken en duwen, inspireren en op harmonieuze klank laten expireren, voor het Bartholomeus gasthuis voor de mooie locatie, onze sponsors voor de financiële ondersteuning en, bewaar het beste voor het laatst, ook dank aan ons geweldige publiek; niets laat je zo genieten van het samen zingen als het  laten genieten van de samenzang.

Iedereen een prettig 2017!

 

Tip: Bij Medusa gaan is een geweldig goed voornemen; je leert nieuwe mensen kennen, bent cultureel bezig, ontwikkelt jezelf, hebt maakt ruimte voor ontspanning naast je studie, noem maar op. We beginnen het nieuwe jaar met een nieuw repertoire, dus het is heerlijk ontspannen instromen! Kom gezellig langs op de eerstvolgende dinsdagavond, we repeteren van 17:45u tot 20:00u.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.